900 M

 
 

Kvaliteten til SN 900 M er bekreftet av mange fornøyde eiere fra skisentre i Polen og på verdensbasis. Hvis du ønsker å ha en kanon av topp kvalitet og effektivitet, bør du velge Supersnow SN 900 M.

 
Twin keramiske dyser
Den enestående effektiviteten til SN 900 M er oppnådd takket være de nyeste Twin keramiske dysene. Takket være innovative løsninger, har vi klart å utviklet en fullt keramisk dyse; både tuppen av atomizeren og virvleren er laget av keramiske materialer. To-element strukturen på Twin keramiske dyser gjør sin drift ekstremt lett. Hvis rengjøring av dysene er nødvendig, trenger du bare å ta av hetten, som er laget av forniklet messing for å redusere risikoen for at tråden ryker. Takket være denne teknologien, demonstrerer dysene særlig motstand mot slitasje, de blir ikke slitt og lar deg lage perfekt snø over mange år.
 
 

Ekstremt enkel TUBE JUSTERING - Løfting av røret er justert ved hjelp av en høy kvalitet system, som opererer på en enkel og pålitelig måte.

 
Ringen
Ringene som brukes i SN 900 m Kanoner er laget av høy kvalitet aluminiumslegering. Tester utført i løpet av året lar oss definere dysens helningsvinkel, mens Twin Keramiske dyser gjøre SN 900 M til en svært effektiv maskin.
 

 

Justering

  • Justerbar løft av røret fra 0o til 35o
  • Horizontal rotering på 360 grader
  • Oscillator med åtte-trinns regulering av pendlingsvinkel i området fra 15 ° til 120 ° og integrert overbelastningsvern.

Eksta utstyr

  • Fem-blads vifte med sigdformede blader
  • Oljefri kompressor
  • 2” sentrale roterende ledd

Vil du vite mer om Vrådal alpinservice?

Ring oss på: +47 99101195