700 m

 
 

700 Automatisk er laget av moderne materialer noe som gjør vekten så lav som 550 kg (uten understell). Takket være dette, vil ikke transport presentere et problem.

 
Hvordan er det mulig?
Fra øverste hylle - twin supersonic dyser
Slitesterke, keramiske TwinC Supersnow dyser gir betraktelig bedre effektivitet. Dette er på grunn av innovative keramiske innsatser, som er kjenntegnes ved høy motstand mot slitasje forårsaket av strømmen av vann som er forurenset med sandpartikler og andre partikler, som ikke er siktet ut av filteret. Keramikkinnsatsen gir også den riktige vannstrømmen, guarantying og opprettholder den riktige sprøytevinkelen - selv etter mange sesongers bruk. Den enkle monteringen og demontering av dysene bidrar til at det blir minimum arbeid ved vedlikehold.
 

 

700 automatic er utstyrt med et sliss filter, som er langt mer robust enn de konvensjonelle nettfiltre, og vann er det eneste kravet til rengjøring av filteret. I tillegg til spesielt design og enkel tilgang, sørger for at det vil ikke bli skader under rengjøring.

 
Sikkerhet på høyeste nivå - vifte med "soft start" with
700 Automatisk er utstyrt med en 5-blad formet vifte. Fordelen med dette er en høyere rate av effektivitet og mer stillegående drift. Starte viftemotoren med "Soft Start" gir en myk start på snøkanonen og beskytter viften fra å bli skadet i tilfelle ising.

100% Miljøvennlig
For å sikre maksimal beskyttelse av miljøet, tilfredstiller kvalitetsoljen, som fyller det hydrauliske systemet, de høyeste miljøkrav. Biologisk nedbrytbart når de utsettes for sollys og mikroorganismer i vann. Både prosessen med spalting, samt dens produkter gir ikke påvirker ikke miljøet. I tillegg, vil snøkanonen maksimalt konsumere 17.5 kw.
 

700 automatic er en snøkanon, som introduserer kunsten snøproduksjon til før ukjente områder. Hvis du vil at ditt anlegg skal skille seg ut med snø av høyeste klasse, bør du velge supersnow 700 automatic.

 
Problemfri bruk
Gjennom design og bygging av våre produkter, styrer vi alltid etter brukervennlighet og ergonomi - så bruk av våre produkter er enkelt. Derfor har 700 Automatic blitt utstyrt med et avtagbart kontrollpanel, som kan fjernes når som helst, og flyttes til et annet sted, for eksempel i bunnen av, løftearmen og via en utvidelse være koblet til snøkanonen. Dette er en ideell løsning for alpindestinasjoner, der eierne ikke ønsker å investere i et panel for en snøkanon på tårnet. For de som setter pris på enda mer komfort, kan driften av hele snøproduksjon system gjøres med en trådløs fjernkontroll.
 

 

Standard Equipment

  • Water hose rotating joint
  • Hydraulic control of tube lift actuator, oscillation and water valves
  • Portable operator panel-with dismantling option
  • Xenon light
  • Chassis with stabilizers
  • 20 meter power cable
 

Even greater efficiency

The 700 Automatic may achieve an even greater range of snow ejection if fitted on a H 800 and E 400 lifts, or on a ST 170 and ST 300 towers.


Download catalogue

Want to know more about Vrådal alpinservice?

Call as at +47 99101195